Erotinis varpos masažas

Erotinis varpos masažas

Erotinis varpos masažas. Prieš pradedant masažuoti varpą, būtina nuo rankų nusiimti visus papuošalus, ypač žiedus. Pagalvokite apie tai, kaip jaustųsi jūsų partneris, jei vietoje trumpų nagų, turėtumėte 10 išgaląstų peilių.

Toms moterims, kurios siekia suteikti vyrui malonumą rankomis, tvarkingas ir nepavojingas manikiūras privalomas. 

Efektyviausias erotinis varpos masažas būna tada, kai naudojamas specialus lubrikantas. Tuomet slenkantys rankų judesiai iš tikrųjų virtuoziškai stimuliuoja varpą. Įprasti kremai ir kūno losjonai netinka ilgam erotiniam masažui, nes yra linkę per greitai absorbuotis.

Yra daugybė būdų masažuoti varpą

Apskritai yra daugybė būdų masažuoti varpą. Kiekviena pora gali išsirinkti sau maloniausius judesius. Beje, moters ir vyro padėtis masažo metu taip pat vaidina svarbų vaidmenį, nes skirtingose ​​pozose moters rankų pirštai ant varpos išsidėsto įvairiai.

Vyras gali patirti nepamirštamą malonumą erotinio masažo metu, net jei varpa nėra pilnai stačia. Kai kurie vyrai teigia, kad stipriausius erotinio masažo pojūčius patiria, kai varpa yra pusiau stačios būklės (arba šiek tiek labiau). Stimuliuoti ir masažuoti penio nerekomenduojama tik tada, kai jis yra visiškai suglebęs.

Erotinis varpos masažas kartais atliekamas ir stovint, kai kartu esate duše, arba kai jūsų partneris patogiai sėdi, pavyzdžiui, fotelyje. Masažo metu galite varijuoti, keisdami spaudimo jėgą, stimuliuojant varpą stipriau ar švelniau. Jei padidinsite spaudimą, nesijaudinkite, varpos uždusinimas negresia, nors masažo metu būtų naudinga pasidomėti partnerio pojūčiais (jei, žinoma, jis turės jėgų atsakyti).

Daugelis vyrų, kurių varpa nebuvo apipjaustyta, patiria didžiulį malonumą stumdant penio apyvarpę. Pojūčiai bus dar malonesni, jei stimuliuodami gausiai naudosite lubrikanto.

Erotinis varpos masažas. Būdai

  • Kai vyras yra gulimoje padėtyje, švelniai uždėkite ištiestą delną ant jo varpos. Judėdamos aukštyn bei spausdamos, stumkite link vyro krūtinės, tarsi bandytumėte iš jo išspausti visus geriausius pojūčius. Atlikdamos tokį masažą, galite sukurti savo stilių, judėjimo metu keisdamos kampą ir spaudimo jėgą. Tarp kiekvieno paskesnio judesio atlikite lengvą varpos paglostymą. Tai galima daryti pakaitomis, dešine ir kaire ranka. Būkite kūrybingos. Ir jokiu būdu nesidrovėkite.
  • Suimkite varpą taip, kad ji būtų nukreipta į viršų (jeigu vyras guli ant nugaros). Ištieskite kitos rankos delną ir sukamaisiais judesiais stimuliuokite varpos galvutę, lengvai liesdamos ją delno paviršiumi. Jei partneris tuo mėgaujasi, delno spaudimą ant varpos galvutės galima šiek tiek padidinti, tačiau nepamirškite, kad delnas turi būti gerai suteptas lubrikantu.
  • Suimkite vyro varpą taip, kad viena ranka būtų prie varpos pagrindo, o kita ranka apsivijusi viršutinę dalį. Sukite delnus taip, tarsi gręžtumėte šlapią rankšluostį (žinoma, su mažesne jėga).
  • Suimkite varpos stormenį ranka ties pačiu penio pagrindu. Suspauskite varpos galvutę tarp nykščio ir smiliaus, arba smiliaus ir vidurinio piršto, o nykščiu ar smiliumi judėkite taip, tarsi atidarinėtumėte butelį. Šiuo atveju efektyviausia stimuliuoti ten, kur galvutė yra šalia stormens.
  • Suimkite varpą ranka ties jos pagrindu ir, šiek tiek suspaudusios, atlikite judesį aukštyn, link galvutės ir virš jos. Kai ranka jau pakilusi, antroji ranka seka iš paskos ir pakartoja šį judesį. Taigi pakaitomis keiskite dešinės ir kairės rankos judesius. Pasiekusios varpos galvutę, ranka galite šiek tiek padidinti suspaudimą. Toks stimuliavimas vyrui sukelia labai malonius pojūčius, privedančius net prie orgazmo. Jeigu pagrindinis masažo tikslas nėra greitas vyro orgazmas, tai pastebėjusios, kaip jo vyriškumas įsitempia, pristabdykite judesius, pakeisdamos stimuliaciją pilvo ar sėklidžių paglamonėjimu.

Erotinis varpos masažas dviem rankomis

Viena ranka laikykite varpą ties pagrindu, o kitą delną nuleiskite ant galvutės ir pirštų galiukais suspauskite aplink tą vietą, kurioje galvutė susijungia su stormeniu. Masažuokite šią varpos dalį, keisdamos pirštus. Šis būdas leis vyrui pasijusti devintame danguje, nes tai labai jautri dalis. Judėkite varpos ašimi aukštyn ir žemyn, stimuliuodamos ją pirštais iš visų pusių. Kartais galite naudoti sukamus judesius, pirmiausia viena, paskui kita kryptimi.

Taškinis masažas

Kai kurie vyrai patiria stulbinantį malonumą, kai moteris masažuoja taip vadinamuosius nematomus lytinių organų taškus. Šis nematomas taškas yra varpos dalyje, esančioje po kapšeliu. Lieskite erdvę tarp sėklidžių, pirštų galiukais ir švelniai masažuokite ten besislepiantį paviršių. Šią vietą geriausia masažuoti link išangės. Šios dalies masažas yra beprotiškai malonus. Čia sutelkti raumenų audiniai, raiščiai ir nervų galūnėlės. Jos masažas lemia tai, kad švelnūs, saldūs pojūčiai (kaip teigia patys vyrai) skverbiasi per visą varpos stormenį – nuo galvutės iki pagrindo ir tokiomis pat maloniomis bangomis sklinda po visą vyro kūną. 

Sutepkite varpą pakankamu kiekiu lubrikanto ar masažinio aliejaus, kad judesiai būtų slidūs ir malonūs. Suimkite gerai išteptą varpą ranka ir, ją suspaudę, nukreipkite į viršų, tuo pačiu atlikdamos sukamuosius judesius. Keisdamos rankas, galite tai pakartoti priešinga kryptimi.

Pabandykite masažuoti galvutę taip, tarsi atkimštumėte kamštį. Tik nepamirškite, kad visi jūsų veiksmai turi būti labai atsargūs, minkšti ir švelnūs. Nesukite varpos galvutės kaip kamštelio, kuris nepasiduoda. Spaudimą pirštais galima didinti ar mažinti, tačiau sukamieji judesiai turėtų būti labai minkšti ir švelnūs.

Abiem rankomis suimkite gerai suteptą varpą, viena iš jų – varpos apačioje, kita – ant jos. Atlikite traukimo judesius viena ranka aukštyn, kita žemyn. Galite keisti spaudimo laipsnį, o traukimo judesys turėtų būti labai švelnus.

Erotinis varpos masažas

Apskritai yra daugybė erotinio masažo, varpos stimuliacijos variantų, ir jų visų išvardinti ar apibūdinti tiesiog neįmanoma. Jau vien dėl to, kad moters fantazija skatina individualius varpos masažo variantus. 

Erotinis varpos masažas yra savotiškas žaidimas, kuriame jūs galite eksperimentuoti, sugalvoti ką nors naujo ir neįprasto be jokių tabu. Tai jaudina, stimuliuoja ir teikia didelį malonumą abiem partneriams – tiek vyrui, tiek moteriai. Be to, vyrams daro didelį įspūdį, kai intymiomis akimirkomis moteris demonstruoja vaizduotę ir išradingumą. Ypač jei tuo pačiu metu jis išgyvena visiškai naujus pojūčius, kurių dar nėra patyręs.

Beje, jei moterys mano, kad seksas ir vyro pojūčiai sekso metu visada yra vienodi, jos labai klysta. Kai kurie glamonių ir stimuliacijų būdai vyrams sukelia tikrai nepažįstamus pojūčius. Deja, neįmanoma pasakyti, kokios glamonės ir stimuliavimas gali sukelti šiuos jausmus, nes kiekvieno vyro, kaip ir moters, kūnas yra visiškai individualus.

Be to fantazijos polėkis skirtingoms moterims taip pat skiriasi. Nebijokite eksperimentuoti ir tikrai rasite tą ypatingą būdą, kaip išvesti iš proto savo partnerį. Ir priversti jį skęsti malonioje ekstazėje, kurią jis patirs jūsų vaizduotės ir rankų dėka.

Erotinis varpos masažas

Ar kada nors, aistringais gyvenimo momentais, naudojotės sekso žaisliukais ir priemonėmis greitesniam orgazmui? Ne?

Išbandykite, liksite sužavėti ir tikrai nesigailėsite. Gailėsitės tik dėl vieno, kad to nepatyrėte anksčiau. Taigi atėjo laikas pokyčiams ir naujiems pojūčiams!

Vibratoriai, dildo, penio žiedai, penio pompos, G taško stimuliatoriai, erotinio masažo aliejai, klitorio stimuliatoriai, masturbatoriaiprostatos masažuokliai, prezervatyvai, fetišas ir BDSM, afrodiziakai, apatinis trikotažas, kostiumai ir daug daugiau!

Maloniai kviečiame sekti mus Facebook paskyroje

Mylintis ir mylimas Opiumas